Süt Sağım Makinesinde Hangi Yağ Kullanılır?

süt sağım makinesi, süt sağım makinesi yağı, süt sağma makinesi yağı, süt sağım makinesinde hangi yağ kullanılır, kurtsan süt sağım makinesi yağı, süt makinesi yağı, süt sağma makinesi, süt sağım makineleri yağı, süt sağım makinesi 10w40 yağ

Süt Sağım Makineleri

Hayvancılık ile uğraşan herkesin kullandığı makinelerden biri olan süt sağım makineleri iki tiptir.Bunlardan bir tanesi yağlı sistem diğeri ise kuru sistem makinelerdir.Süt sağım makinelerinde uzun ömürlü ve en dayanıklı olanı yağlı sisteme sahip süt sağım makineleridir.Yağlı sisteme sahip süt sağım makinelerinin uzun ömürlü olmasının nedeni ise yağ ile çalışmasından kaynaklıdır. Süt sağım makinelerinin motoru bu yağ ile çalışır bu sayese aşınma en aza iner.Kuru sistem süt sağım makinelerinde ise motor yağsız bir şekilde çalışır.Bu yüzden aşınma artar ve motor ömrü azalır.

 

 

Süt Sağım Makinesinde Hangi Yağ Kullanılır?

Yağlı sistem süt sağım makinesi kullanan çiftçilerimizin aklına takılan en büyük soru Süt Sağım Makinesinde Hangi Yağ Kullanılır? dır.Yağlı sistem süt sağım makinelerinde 10w40 yağ kullanılır.Bu yağ süt sağım makineleri için özel olarak tasarlanmış bir yağ olmalıdır.Otomobillerde kullanılan 10w40 yağı süt sağım makineleri için uygun değildir.Motor ömrünü azaltıp fazla yağ yakmaya neden olur.Süt sağım makineleri kullanılan yağı devirdavim yaparak artan yağı farklı bir hazneye boşaltır.Otomobiller için üretilen yağı kullandığınızda makineniz devirdaim yapmaz ve kullanılan yağı yakar.Bu yüzden Kurtsan  tarafından özel olarak üretilen " Kurtsan Süt Sağım Makinesi Motor Yağı 10w40 " ürününü kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Bu ürün sayesinde süt sağım makinelerinizin motor ömrünü uzatabilir ve fazla yağ yakmasının önüne geçebilirsiniz.

 

Süt Sağım Makineleri İçin Üretilmiş Yağı Nereden Satın Alabilirim?

Kurtsan tarafından süt sağım makineleri için özel olarak üretilmiş Kurtsan Süt Sağım Makinesi Motor Yağı 10w40 ürününü buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

 

 

 

 

Etiketler: süt sağım makinesi, süt sağım makinesi yağı, süt sağma makinesi yağı, süt sağım makinesinde hangi yağ kullanılır, kurtsan süt sağım makinesi yağı, süt makinesi yağı, süt sağma makinesi, süt sağım makineleri yağı, süt sağım makinesi 10w40 yağ
Haziran 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR